Henter varer...

Aktuelle varer:
Hvete
Rug
Bygg
Havre
Spelt
Kamut
Skalldyr
Fisk
Bløtdyr
Egg
Melk
Peanøtter
Soya
Mandler
Hasselnøtter
Valnøtter
Cashewnøtter
Pekannøtter
Paranøtter
Pistasjnøtter
Makadamianøtter
Selleri
Sennep
Sesamfrø
Svoveldioksid og sulfitter
Lupin
Varesøk
Kaffe og tilbehør
Kaffeutstyr
Bakemasser
Bakeingredienser
Bakeutstyr
Konditorvarer
Sjokolade
Fett og margarin
Bakverk
Drikkevarer
Matvarer
Frukt og bær
Emballasje og engangsutstyr
Nyheter
Tema

Bli med på surdeigs-workshop med Adrien og Julien.

Kursleder: Julien Jubin. Julien jobber for Lesaffre Baking Center i Frankrike. Han har ca. 15 års erfaring fra bakeri-bransjen og lokale bakerier i Frankrike, England og Canada.
Kursansvarlig: Adrien Mazut. Adrien er ansvarlig for brødmikser og baking generelt hos Pals. Han har erfaring fra lokale bakerier i Frankrike og ledene surdeigsbakerier i Norge.

Bakeren Julien Jubin fra den franske gjærleverandøren Lesaffre demonstrerer hvordan man baker ved hjelp av blant annet ferdig aktiv surdeig. Vi baker med fordeiger, over kjøl, samt direkte.

På kurset vil vi bake ulike baguetter, briocher, croissanter og rustikke, franske brød.

Kurset holdes på engelsk med norsktalende representanter fra Pals.

Kursene avholdes 6., 7. og 8. september i hhv. Oslo (Billingstad), Kristiansand og Stavanger.

Det er begrenset med plasser, så påmeldingen blir etter prinsippet "førstemann til mølla."

Kurset starter klokken 10 og er ferdig klokken 16. Kursavgift: kr 500,- eks. mva. Prisen inkluderer lønsj og 10 kg Creme de Levain.

Påmelding til: kari.hagelund@pals.no eller tlf. 66 77 05 57.

Husk å ta med arbeidsbukser, sko, forkle og hårbeskyttelse.

Dato Sted Adresse Påmeldingsfrist
6. september Pals hovedkontor Billingstadsletta 38,
1396 Billingstad
30. august
7. september Kristiansand Tangen VGS, Tangen 21,
4608 Kristiansand
31. august
8. september Stavanger Jåttå VGS, Jåttåvågveien 3,
4020 Stavanger
1. september

Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

Brukernavn
Passord

Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.

Skriv e-postadressen knyttet til kontoen i feltet nedenfor så sender vi deg informasjon.