Bakeren Julien Jubin fra den franske gjærleverandøren Lesaffre demonstrerer hvordan man baker ved hjelp av blant annet ferdig aktiv surdeig. Vi baker med fordeiger, over kjøl, samt direkte.
På kurset vil vi bake ulike baguetter, briocher, croissanter og rustikke, franske brød.
Kurset holdes på engelsk med norsktalende representanter fra Pals.
Kursene avholdes 6., 7. og 8. september i hhv. Oslo (Billingstad), Kristiansand og Stavanger.
Det er begrenset med plasser, så påmeldingen blir etter prinsippet "førstemann til mølla."
Kurset starter klokken 10 og er ferdig klokken 16. Kursavgift: kr 500,- eks. mva. Prisen inkluderer lønsj og 10 kg Creme de Levain.
Påmelding til: kari.hagelund@pals.no eller tlf. 66 77 05 57.
Husk å ta med arbeidsbukser, sko, forkle og hårbeskyttelse.
Dato | Sted | Adresse | Påmeldingsfrist |
---|---|---|---|
6. september | Pals hovedkontor | Billingstadsletta 38, 1396 Billingstad |
30. august |
7. september | Kristiansand | Tangen VGS, Tangen 21, 4608 Kristiansand |
31. august |
8. september | Stavanger | Jåttå VGS, Jåttåvågveien 3, 4020 Stavanger |
1. september |
Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.
Brukernavn | |
Passord | |
Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.
Skriv e-postadressen knyttet til kontoen i feltet nedenfor så sender vi deg informasjon.