Henter varer...

Aktuelle varer:
Hvete
Rug
Bygg
Havre
Spelt
Kamut
Skalldyr
Fisk
Bløtdyr
Egg
Melk
Peanøtter
Soya
Mandler
Hasselnøtter
Valnøtter
Cashewnøtter
Pekannøtter
Paranøtter
Pistasjnøtter
Makadamianøtter
Selleri
Sennep
Sesamfrø
Svoveldioksid og sulfitter
Lupin
Varesøk
Kaffe og tilbehør
Kaffeutstyr
Bakemasser
Bakeingredienser
Bakeutstyr
Konditorvarer
Sjokolade
Fett og margarin
Bakverk
Drikkevarer
Matvarer
Frukt og bær
Emballasje og engangsutstyr
Nyheter
Tema

Kaffe og tilbehør

Pals produserer kvalitetskaffe basert på kaffebønner fra Amerika, Afrika og Asia i vårt eget kaffebrenneri i Asker. Vi legger vekt på kaffens unike smakskarakter, og kjøper råkaffe fra nøye utvalgte kaffeprodusenter. Kaffen brennes langsomt og skånsomt for å få frem særpreget i de forskjellige kaffebønnene. Resultatet er en kaffe som faller i smak, og som nytes av mer enn 100 000 personer hver dag. Kaffen vår finnes ikke i dagligvarebutikker, men i bakeriutsalg, kaféer, restauranter, hoteller og kantiner over hele landet.
Vi holder jevnlig kaffekurs for de som ønsker å bli barista.

Kaffeutstyr

Velkommen til kaffeutstyr! Her finner du alt du trenger for å trakte kaffe, servere den og til slutt rengjøre utstyret.
  Merk: beger og lokk finner du under hovedkategorien Emballasje og engangsutstyr.

Drikkevarer

Det er viktig å tilby en fristende og sesongtilpasset drikkemeny. Vi kommer stadig med nyheter for både varme sommerdager og iskalde vinterdager. De siste somrene har vi for eksempel solgt mye ferskpresset økologisk juice fra Balholm.
  I tillegg til juice og kakao, har vi også et stort utvalg av te – både fra kjente produsenter som Lipton og Twinnings, samt te som vi importerer selv og selger i løsvekt til en fornuftig pris.

Bakverk

Pals har vært tidlig ute med å fange opp nye produkter og trender i utlandet. Vi var for eksempel blant de første i landet til å importere croissanter og ciabatta. Opp gjennom årene har vi knyttet sterke bånd til europeiske produsenter som Bridor, Délifrance og Vandemoortele.
  Takket være våre partnere i inn- og utland kan vi tilby et bredt spekter av frysevarer: alt fra store kaker til små brød som raskt kan tines eller stekes ved behov. Vi anbefaler denne siden hvor Délifrance kommer med tips om alt fra steking til presentasjon av bakverk.

Bakeingredienser

Helt siden vi startet opp for rundt 80 år siden, har Pals ønsket å være bakerens "beste venn" ved å tilby ulike løsninger til ulike behov. Vi har for eksempel ferdige brødmikser til de som ønsker en raskt og enkel løsning. Til de som ønsker full kontroll tilbyr vi forskjellige typer mel, i tillegg til mange typer frø og korn.
  Pals har over lang tid samarbeidet med WWF (World Wildlife Fund) med mål om å skaffe inntekter til deres prisverdige arbeid. Som del av dette samarbeidet har vi utviklet fire forskjellige brødmikser som alle er Nøkkelhullsmerket. Disse finner du i kategorien Brødmikser og -baser.

Bakeutstyr

Her finner du bakeutstyr som skraper, sprøyteposer, bakepapir og alt annet du trenger for å lage sunne og/eller gode bakevarer. Her finner du også diverse bakeformer, inkludert mange forskjellige silikonformer. Silikonformene fra Sasa Demarle er slitesterke og er laget av non-stick materiale. Ler mer på deres FAQ-side.

Bakemasser

Pals startet med produksjon av marsipan og kransekakemasse på begynnelsen av 1950-tallet. Ved fabrikken vår i Asker produserer vi i dag figurmarsipan, konditormarsipan og overtrekkmarsipan med forskjellig andel mandler. Kransekakemassen vår kommer i to varianter: brun, som er laget med uskåldete mandler, og hvit, som er laget med skåldete mandler.
  I motsetning til store produsenter i utlandet, lager vi fortsatt marsipan og kransekakemasse etter håndverksmetoden. Det innebærer at vi starter med råmandlene – spanske for marsipan og californiske for kransekakemasse – skålder dem og går manuelt gjennom alle prosessene som skal til for å lage et førsteklasses produkt.

Konditorvarer

Pals har alt du trenger for å lage lekre kaker og muffins enten du vil lage de fra bunnen eller bruke en av våre ferdige mikser. Mange av varene er egenproduserte. I vår pulverfabrikk lager vi forskjellige mikser til blant annet gulrotkake og kokosmakroner. Vi produserer også sprøytegelé, som kan brukes både til pynt og til skrift, i tillegg til aromamidler og konditorfarge.
  Av viktige partnere kan vi nevne Macphie og Dawn Foods som har et stort utvalg av mikser og glasurer. Takket være Lisa syltetøy har vi et stort utvalg av syltetøy og kakefyll i spann av ulike størrelser.

Matvarer

I denne seksjonen finner du alt av pålegg og varmmat som er mer eller mindre klar til servering. Vi har kjøttpålegg fra Jæder, laks fra Brødrene Remø og påleggssalater fra Salatmestern.
  Til de som ønsker å servere varm mat har vi ferdige supper fra Knorr, samt diverse kjøtt- og kyllingprodukter fra norske produsenter som Jæder og Prior.

Fett og margarin

Pals produserer en rekke spesialmargariner for bakeri- og storhusholdningsmarkedet. Alle våre margariner er transfettfrie eller tilnærmet transfettfrie.
  I tillegg til egenproduserte varer tilbyr vi blant annet olivenolje fra Goccia d'Oro og frityrolje fra Debic.

Emballasje og engangsutstyr

I disse kategoriene finner du alt av bokser, brett og esker til dine fristelser. Vi har også cellofanposer som kan brukes til å lage søte, små gaver som tar seg godt ut på en salgsdisk eller en hodepute.
  Her finner du også alt av take-away utstyr til kunder på farten. Muffinsformer ligger i samme kategori som muffinmiksene under Konditorvarer og Muffins.

Frukt og bær

Bærene vi tilbyr kommer fra forskjellige produsenter i Europa. Vi forsøker å tilfredstille både de som ønsker høy kvalitet ved å tilby sterke merkenavn som Norrek og Dirafrost. Samtidig importerer vi bær uten merkenavn for å appelere til de som er mest opptatt av pris.
  Fruktpuré er en kreativ basisingrediens i mange kulinariske retter som bavarois, mousse, sauser og sorbeter. Puréene vi tilbyr kommer fra den belgiske produsenten Dirafrost.

Sjokolade

De seneste årene har gourmetsjokolade blitt en viktig del av vårt sortiment. Våre viktigste partnere i denne kategorien er Callebaut, Cacao Barry og Smet. Callebaut og Cacao Barry har et stort utvalg av sjokolade fra forskjellige verdensdeler. Noen varianter er bakefaste og kan dermed brukes i muffins og til pain au chocolat. Fra Smet tilbyr vi forskjellig typer pynt som f.eks. sjokoladesigaretter og -flak.
  Noen av varene, som Callebaut 811 og Callebaut CW2, eigner seg godt til å lage varm sjokolade (kakao). I tillegg har Callebaut utviklet et spesialprodukt, som heter Ground, til å lage varme og kalde sjokoladedrikker. Den finner du i kategorien Sjokolade og Buljong under Drikkevarer. Sjokoladepynt ligger under konditorvarer sammen med andre typer pynt.
  Til de som ønsker å lære mer anbefaler vi videobiblioteket til Callebaut.

Hvis du ønsker å bli kunde, fyll ut informasjonen på denne siden.

Brukernavn
Passord

Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har fått login-info.

Skriv e-postadressen knyttet til kontoen i feltet nedenfor så sender vi deg informasjon.